Kennisbank
HCC!vraagbaak > HCC!vraagbaak > Kennisbank

Zoeken:


Woox smart video deurbel R4957

Oplossing

Ik heb via PC actief de Woox video deurbel aangeschaft. Helaas zat er een zeer summiere handleiding bij. Het installeren van de app ging goed en in eerste instantie het koppelen van de deiurbel aan de app ging ook goed, maar al gauw werd de verbinding tussen de app (one plus 6T) en de bel verbroken. De bel ondersteund alleen 2,4 Ghz. Ik heb in de modem (Frit!box 7581RF) de 5Ghz uitgeschakeld, maar het probleem bleef hetzelfde. Contact daarover gehad met KingKees (Wooxhome). een nieuwe bel gekregen, maar nog steeds hetzelfde probleem. Zij hebben geen oplossing en kan de bel terugsturen, maar ik blijf het jammer vindendat het niet werkt. Mijn vraag is wat doe ik niet goed of zijn er instellingen in het modem niet goed. Waar kan het probleem liggen?

Met vriendelijke groet
Remmelt Visscher

Heb u onderstaand youtube film gezien

https://www.youtube.com/watch?v=7qGf5tEHIt4

Met vriendelijke groeten

Vraagbaak beantwoorder

*****Disclaimer***** vraagbaak
De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. HCC Senioren Academie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten.


Gezien de tijd dat er geen reactie is geweest op deze vraag, gaan we er vanuit dat de vraag voldoende is beantwoord.

Met vriendelijke groeten

Vraagbaak beantwoorder

*****Disclaimer***** vraagbaak
De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. Hcc Senioren Academie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Map maken en beheren op een ipad
Woox R6113
Woox deurbel R4957
iets fout aangeklikt, dat weer aanpassen
apps verplaatsen naar externe SD kaart
Artikel details
Artikel ID: 1870
Categorie: Kennisbank
Datum toegevoegd: 15/04/2021 17:18:41
Aantal bekeken: 494
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies