Kennisbank
HCC!vraagbaak > HCC!vraagbaak > Kennisbank

Zoeken:


Virusscanner Mijn Norton

Oplossing

Van Gerard Otten heb ik op 23/01/2022 een goede reactie ontvangen op mijn vraag naar handelen van de Scanner Mijn Norton in Editie 318.
Norton heeft een Geldboom-systeem. Om alles gecontroleerd te krijgen dien ik er nog iets meer bij te kopen dan het in Editie 318 vermelde pakket. Daar is niets van vermeld bij aanschaf. Dus iets wordt achtergehouden om na betaling nog te verwijderen. Echt meerdere Mb. Ruimte nog 18-12%.
Vorig weekend mededeling dat pakket naar einde loopt en te verlengen is. € 100,00 of na zoeken € 50,00 Dat is te veel. DUS STOPPEN bij einde contract.
Plotseling hoef deze extra te controleren inhoud op MIJN PC niet meer gecontroleerd te worden want het is er niet meer. En IS ALLE gegevens op mijn PC goed gecontroleerd.
Hun geldboom is goed.
Ik ga over naar CCleaner prof. Zoals ik voorheen had voor correcte prijs.

Beste Jan,
Bedankt voor je info !
De door Microsoft meegeleverde Virusbescherming "Windows Defender" is de laatste twee jaar steeds beter geworden en wordt via de Windows-Update functie regelmatig bijgewerkt.
Perfect is Microsoft Defender, het antivirusprogramma van Windows 10 (en 11), nog niet. Maar het beschermt behoorlijk goed tegen de gebruikelijke dreigingen zoals virussen en malware.
Voeg je daarnaast ook nog de gratis versie van MalwareBytes toe dan ben je echt voldoende beschermd. Daar is echt geen betaald programma meer bij nodig !
vr. gr.
Gerard Otten / Hcc-vraagbaak.

Gezien de tijd dat er geen reactie is geweest op deze vraag, gaan we er vanuit dat de vraag voldoende is beantwoord.

Met vriendelijke groeten

Jan Damen

Vraagbaak beantwoorder/administrator

*****Disclaimer***** vraagbaak
De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. Hcc Senioren Academie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Virus scanner en of beveiliging
Virus scanner en of beveiliging
Norton antivirus
Beveiliging
Vasthouden inloggen HCC
Artikel details
Artikel ID: 3005
Categorie: Kennisbank
Datum toegevoegd: 06/07/2022 14:33:22
Aantal bekeken: 47
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies