Kennisbank
HCC!vraagbaak > HCC!vraagbaak > Kennisbank

Zoeken:


CD label software tbv in nalatenschap gevonden bestanden

Oplossing

Ik ben de nalatenschap van een overleden vriend aan het inventariseren en ik kom diverse directories tegen met files die zeer waarschijnlijk de info bevatten om labels van CD's en de boekjes en covers in CD-boxen af te drukken. Maar ik kan nergens de bijhorende software vinden. Ik heb geen idee welke software .car bestanden of .dsn bestanden kan verwerken en onder welke windows release dat dan zou moeten. Mijn vriend heeft in het verleden lange tijd met W3.1 en WXP gewerkt. tot aan zijn dood werkte hij met W7. Wie kan mij helpen om duidelijk te krijgen naar welke programmatuur ik moet zoeken om het afdrukken weer mogelijk te maken? Ik werk zelf onder W10 en stap binnenkort over op W11, maar ik kan ook nog steeds een systeem met XP inrichten als dat nodig mocht zijn.

https://www.file-extension.info/nl/format/car

https://www.filetypes.nl/extension/dsn

Waarschijnlijk kun je hier voldoende info uit halen

Met vriendelijke groeten

Vraagbaak beantwoorder

*****Disclaimer***** vraagbaak
De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. HCC Senioren Academie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten.


Gezien de tijd dat er geen reactie is geweest op deze vraag, gaan we er vanuit dat de vraag voldoende is beantwoord.

Met vriendelijke groeten


Vraagbaak beantwoorder/administrator

*****Disclaimer***** vraagbaak
De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. Hcc Senioren Academie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen .mht files lezen
Mailbox HCCnet verzonden items is leeg
bin bestand
Menu jpg bestand openen verloopt traag
SD geformatteerd
Artikel details
Artikel ID: 3106
Categorie: Kennisbank
Datum toegevoegd: 21/08/2022 12:15:07
Aantal bekeken: 43
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies