Kennisbank
HCC!vraagbaak > HCC!vraagbaak > Kennisbank

Zoeken:


Taakbalk onderin het scherm is half verdwenen

Oplossing

Hoe kan ik zelf de taakbalk onderin het scherm naar boven halenHoud de windows knop op uw toetsenbord ingedrukt en druk daarna op Q. Hiermee opent u de zoek functie van windows. Daarna typt u "Taakbalkinstellingen" en ziet u alle instellingen voor de taakbalk.

Op het scherm met alle instellingen ziet u allemaal aan/uit opties. Onder al deze opties ziet u "Locatie van taakbalk op het scherm." Dit is wat u zoekt. Zo te zien aan uw bericht zit uw taakbalk aan onderin inplaats van boven. Er staat op de optie daarom ook "Onder" klik hierop en wijzig de optie naar "Boven" Nu zit uw taakbalk bovenaan het scherm.

- Gideon

Gezien de tijd dat er geen reactie is geweest op deze vraag, gaan we er vanuit dat de vraag voldoende is beantwoord.

Met vriendelijke groeten


Vraagbaak beantwoorder/administrator

*****Disclaimer***** vraagbaak
De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. Hcc Senioren Academie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Taakbalk in Windows 11
Taakbalkinstellingen
werkbalk en schuifbalk zijn onzichtbaar in Word
Toetsenbord
Kan Windows 10 niet uitzetten
Artikel details
Artikel ID: 3186
Categorie: Kennisbank
Datum toegevoegd: 04/10/2022 09:28:16
Aantal bekeken: 38
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies