Kennisbank
HCC!vraagbaak > HCC!vraagbaak > Kennisbank

Zoeken:


conversie programma

Oplossing

Beste,
Welk programma wordt aanbevolen voor het converteren van een iso bestand naar MP4
Mvrgr,
Peter Bronsema

Volgens ChatGPT:

Als je een ISO-bestand naar MP4 wilt converteren, heb je waarschijnlijk software nodig die in staat is om de inhoud van het ISO-bestand (dat meestal een schijfafbeelding is) te extraheren en te converteren naar het gewenste videobestandsformaat, zoals MP4. Een programma dat vaak wordt aanbevolen voor deze taak is "HandBrake". Het is gratis, open-source en ondersteunt het converteren van verschillende videoformaten, waaronder ISO naar MP4.

Je kunt HandBrake downloaden van de officiële website (https://handbrake.fr/) en het installeren op je computer. Nadat je het programma hebt geïnstalleerd, kun je het openen, het ISO-bestand selecteren als bron, en vervolgens MP4 kiezen als het gewenste uitvoerformaat. HandBrake biedt ook verschillende aanpassingsmogelijkheden voor de video- en audiokwaliteit, zodat je de instellingen naar wens kunt aanpassen.

Onthoud dat je ervoor moet zorgen dat je het recht hebt om de inhoud van het ISO-bestand te converteren, omdat sommige ISO-bestanden auteursrechtelijk beschermde inhoud kunnen bevatten.

Met vriendelijke groeten


Vraagbaak beantwoorder/administrator

*****Disclaimer***** vraagbaak
De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. Hcc Senioren Academie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten


Dank voor het snelle antwoord.
Programma gedownload en bestand omgezet.
mvrgr
Peter

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen converteren van PDF naar Word
PDF programma
van CD naar ipad pro
Conversie e boeken van Apple naar Kobo reader
Conversie live mail naar MS outlook 2010
Artikel details
Artikel ID: 4431
Categorie: Kennisbank
Datum toegevoegd: 07/10/2023 10:36:11
Aantal bekeken: 148
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies