Kennisbank
HCC!vraagbaak > HCC!vraagbaak > Kennisbank

Zoeken:


MiFi link

Oplossing

Vraag

Ik zit op een camping in zuid frankrijk en ipv elke week een wifi card te kopen a 15 euro heb ik mijzelf een MiFilink TP-Link M7350 MiFi router aan geschaft. Ik heb een vodafone card gekocht en als die opgebruikt is koop ik een lokale prepaid card. Tot zover alles ok. Als ik de router aan zet is hij ook zichtbaar bij de wifi netwerken. De aangesloten apparaten worden weergegeven maar ze kunnen niet conecten met het internet. Kunt u met deze summier info iets voor mij betekenen. Password wordt aan de binnenzijde van de router weergegeven en dat gebruik ik ook.

Antwoord
Je vraag is binnengekomen als een Apple vraag maar is eigenlijk meer een algemene vraag. We willen je toch verder proberen te helpen.
Het eerste wat je kunt nagaan of het Vodafone kaartje alleen voor bellen is of ook mobiele data ondersteunt.

Verder hebben we deze online hulp van de fabrikant gevonden waar je mogelijk iets aan hebt: http://nl.tp-link.com/faq-794.html

En als het helemaal niet lukt zou ik je adviseren om eens na te denken over de aanschaf van een recente iPad met mobiel internet. Daar heb je tegenwoordig een apple sim inzitten en kun je zonder gedoe met een sim kaartjes snel in elk land online komen. 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hotspot op Windows 10 (2)
Wifi IP-adressen
Betere wifi
Betreft VPN Goose
Goed router
Artikel details
Artikel ID: 537
Categorie: Internet
Datum toegevoegd: 04/06/2017 10:12:03
Aantal bekeken: 295
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies