Kennisbank
HCC!vraagbaak > HCC!vraagbaak > Kennisbank

Zoeken:


apps

Oplossing

Geachte vraagbaak.
Mijn android LG G6 telefoon heeft een een sd kaart van 128 gb maar het lukt me niet om apps hier op over te zetten.
Ik heb wel een app genaamd Link2sd hiervoor gedownload maar die doet het niet. Ook met andere apps lukt het niet. Als de LG zichtbaar was in verkenner was ik al een heel eind. Een Iphone van iemand anders ziet hij wel maar die heb ik helaas niet. Weet u misschien een manier om in ieder geval mijn G6 zichtbaar te maken in verkenner van windows 10? Of het hiermee wel lukt moet ik nog afwachten.
Alvast bedankt voor uw reaktie.
m.v.g.
H.A.Pronk

Geachte Heer Pronk,
Zo te zien heeft u 2 problemen.
Het eerste is Apps overzetten naar de SD-kaart. U geeft niet aan of de GSM via Mijn Bestanden de SD-kaart ook ‘ziet’. Als dat niet zo is zet dan de GSM een keer helemaal uit. Is na de herstart de SD-kaart nog niet zichtbaar probeer dan een andere SD-kaart. Kijk ook in de G6 handleiding of er speciale handelingen moeten worden verricht om de SD-kaart aan de praat te krijgen.
Als de SD-kaart wel zichtbaar is en Link2SD doet het niet probeer dan eens de App Assistant for Android te downloaden. Hierin zit onder Hulpprogramma’s App2SD. Na het starten ziet u alleen die Apps die ook verplaatst kunnen worden.
Het tweede probleem is koppelen met Windows 10. Ik neem aan dat u dat doet met een USB-kabel en dan wel met dezelfde kabel waarmee u ook de GSM oplaadt. In de volgende link staan diverse opties om e.e.a. aan de praat te krijgen :
https://webwereld.nl/how-to/software/5-tips-als-de-pc-jouw-smartphone-niet-herkent-usb-3774931/ .
Als dat allemaal niet lukt probeer dan de GSM terug te zetten op Fabrieksinstellingen. Pas op, u bent dan alle eigen data, zoals foto’s kwijt.
Laat u nog even weten of en wat er gelukt is?
Succes!

Klantreactie door: Joop Harthoorn

Gezien de tijd dat er geen reactie is geweest op deze vraag, gaan we er vanuit dat de vraag voldoende is beantwoord.

Met vriendelijke groeten

Vraagbaak beantwoorder

*****Disclaimer***** vraagbaak
De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. Hcc Senioren Academie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen apps verplaatsen naar externe SD kaart
Lezen data op Micro SD kaart
Smarthone start niet meer verder op
interne opslag transporteren
addblocker ?
Artikel details
Artikel ID: 1501
Categorie: Kennisbank
Datum toegevoegd: 30/09/2020 19:05:06
Aantal bekeken: 407
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies