Kennisbank
HCC!vraagbaak > HCC!vraagbaak > Kennisbank

Zoeken:


Drone Kopen

Oplossing

Beste Ontvanger ik sta nog helemaal aan het begin. Ik wil graag een betaalbare Drone kopen waarmee ik mooie lucht foto's en videos kan maken. Jullie hebben vast een voorkeur of testverslag. Ik hoor graag waarmee jullie mij kunnen helpen. Groet Marinus Reincke.

Beste Marinus,

Wellicht is het goed als je eens de actuele berichten gaat lezen op onze website drones.hcc.nl

Daar lees je ondermeer over de op handen zijnde veranderingen in de regelgeving voor het vliegen met drones: vanaf 31-12 dit jaar gelden er nieuwe EU-regels. Dat betekent dat je straks voor het vliegen met de meeste drones met camera eerst een theorietest en dronebewijs moet gaan halen.
Voor drones onder de 250 gram geldt dat niet.
Daarom is mogelijk de kleine drone DJI Mavic Mini een goede keuze. Deze heeft een uitstekende camera voor zowel video als fotografie. Lees eens verder op https://drones.hcc.nl/nieuws/mavic-mini.html
Er komt zelfs binnenkort een Mavic Mini 2 met nog iets betere camera (4K), alhoewel dat wel betekent dat je met nog grotere videobestanden een videofilm moet monteren.

Kijk ook of je je kan aanmelden voor onze webinars over de nieuwe regels en ons clubvliegbewijs. Zie daarvoor de agenda op dezelfde website.
Succes!

Hans de Rooij
Voorzitter HCC!drones

Gezien de tijd dat er geen reactie is geweest op deze vraag, gaan we er vanuit dat de vraag voldoende is beantwoord.

Met vriendelijke groeten

Vraagbaak beantwoorder.

*****Disclaimer***** vraagbaak
De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. Hcc Senioren Academie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen melding SD card low speed
Vliegen in Canada
DJI Lipo batterij error
Verzekering
Inloggen
Artikel details
Artikel ID: 1564
Categorie: Kennisbank
Datum toegevoegd: 01/11/2020 15:02:58
Aantal bekeken: 408
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies