Kennisbank
HCC!vraagbaak > HCC!vraagbaak > Kennisbank

Zoeken:


BBC iPlayer gesloten door BBC

Oplossing

Dit app is gesloten door BBC. De opvolger BBC sounds werkt naar behoren.
Mijn probleem is dat ik heb op mijn iPad 11gb programma’s gedownload maar kan deze niet benaderen om af te spelen. Is er en veilig oplossing voor? ( Op mijn iPhone heb 2gb staan)
Zo niet zou ik dan deleten via settings/storage
Mvgr Gr

Derek Burden

Geen e-mail bevestiging ontvangen ook niet in spam !

Derek,
Als het probleem is dat je die bestanden hebt gedownload via de bbc iplayer app en dat het probleem is dat die downloads niet door een andere app kunt afspelen is er volgens mij geen oplossing voor je probleem omdat ios en ipados zo zijn opgezet dat apps alleen maar bij de eigen bestanden kunnen komen. Dat is ook een belangrijk onderdeel van de ingebouwde veiligheid van deze mobiele operating systemen van Apple. Is het geen optie om die bestanden opnieuw te downloaden via die nieuwe app? Via instellingen>Algemeen>iPhone opslag kun je de niet meer af te spelen bestanden van dd iplayer app het gemakkelijkste verwijderen.

Op https://www.bbc.co.uk/iplayer/install kom ik wel wat hulpinfo over downloads met de bbc iplayer tegen maar dat lijkt gezien de downloadlink niet te gaan over de ios versie.

Met vriendelijke groeten

Bert van Dijk, vrijwilliger http://apple.hcc.nl
Ontvang elke maand onze iPad/iPhone tiplijst via http://apple.hcc.nl

*****Disclaimer***** vraagbaak
De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. Hcc aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten


Gezien de tijd dat er geen reactie is geweest op deze vraag, gaan we er vanuit dat de vraag voldoende is beantwoord.

Met vriendelijke groeten

Vraagbaak beantwoorder.

*****Disclaimer***** vraagbaak
De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. Hcc Senioren Academie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen extra email account op iPad
Apple pen
Printen van e-mails
E-mail
HCC!nieuwsbrief
Artikel details
Artikel ID: 1659
Categorie: Kennisbank
Datum toegevoegd: 17/12/2020 19:44:22
Aantal bekeken: 360
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies