Kennisbank
HCC!vraagbaak > HCC!vraagbaak > Kennisbank

Zoeken:


link plaatsen op website

Oplossing

Als ik in Google Zeeman.com intik krijg ik de mededeling dat mijn verbinding n iet prive is. Maar op een macbook kan ik hem wel gewoon openen. Hoe kan ik op mijn iMac dit ook weer in orde maken?

Dat zul je denkelijk moeten zoeken in de instellingen van Safari (of welke browser je op je I-Mac gebruikt).Ik zou zeggen, vergelijk de browser-instellingen op je Macbook met die op je I-Mac.
Edit:
Deze vraag had niet bij mij moeten terechtkomen, ik weet helemaal niets van Apple spullen......sorry!

Met vriendelijke groeten

Vraagbaak beantwoorder

*****Disclaimer***** vraagbaak
De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. Hcc Senioren Academie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten


Beste Peter,

Ergens in het verleden heb je http://www.zeeman.com in je favorieten of in je cache van je browser opgeslagen. De URL wordt als je m met de hand intikt gewoon geredirect naar https://www.zeeman.com/nl/

Het heeft niks met het apparaat of met je browser te maken dus. Je eigen verleden heeft dit veroorzaakt. Probeer ergens in de instellingen de oude URL op te zoeken en verwijder deze. Op deze wijze raak je de vervelende meldingen kwijt.

Succes!

Frits Hamann
Vraagbaak medewerker HCC

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen beeldscherm
Virus
mijngezondheid.net
Wachtwoorden in browser bewaren
Favorieten in Windows 10
Artikel details
Artikel ID: 2360
Categorie: Kennisbank
Datum toegevoegd: 18/10/2021 11:45:01
Aantal bekeken: 167
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies