Kennisbank
HCC!vraagbaak > HCC!vraagbaak > Kennisbank

Zoeken:


woox R6113

Oplossing

Hallo,
Ik heb het hcc artikel over de Woox slimme stekker met energiemeter gelezen. Ik zou die willen toepassen via mijn Raspberry pi 2 waarop Home Assistant draait. Ik heb binnen Home Assistant gezocht naar Woox, wordt niet ondersteund. Kan die slimme stekker onder een andere naam ondersteund worden door Home Assistant?

m.vr.gr Cornelis

Als er esp chip in zit kan je hem patchen met tasmota software, dan is hij direct via HA aanstuurbaar. Standaard werkt hij met de smartlife app En kan je in de tuya cloud de gegevens krijgen die je via de api in HA moet invullen, de cloud blijft dan nodig voor updates.
https://templates.blakadder.com/woox_R5024.html
Ps HA is vernieuwd voor Pi 3 en Pi 4.
In september starten we met webinars domotica-iot.hcc.nl

Met vriendelijke groet,

Uw Vraagbaak vrijwilliger
Van het domotica team.

*****Disclaimer***** vraagbaak
De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. Hcc Senioren Academie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Woox R6113
Resetten van gebruiksdata
shortcut
De Smart stekker Woox R6113 werkt niet
Artikel details
Artikel ID: 2973
Categorie: Kennisbank
Datum toegevoegd: 21/06/2022 11:24:44
Aantal bekeken: 844
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies