Kennisbank
HCC!vraagbaak > HCC!vraagbaak > Kennisbank

Zoeken:


internet sterkte verbeteren

Oplossing

Kunt u ons tips geven wat goede stappen zijn om onze internet sterkte te verbeteren (we doen momenteel veel aan beeldbellen vandaar). En in welke volgorde? We dachten zelf aan bijv. provider abonnement aanpassen. sterkere router? zo ja welke? Verder ......?

We hopen dat u ons kunt helpen.
Alvast bedankt.

Het beste is een bedrade verbinding ipv Wifi

Als u wifi gebruikt is het van belang hoeveel gebruikers zitten er op en is het wifi signaal overal even sterk. Een extender is dan aan te bevelen.

Glasvezel is ook nog een optie maar niet overal beschikbaar.

EEn bedrade verbinding is de oplossing

Met vriendelijke groeten

Vraagbaak beantwoorder

*****Disclaimer***** vraagbaak
De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. HCC Senioren Academie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten.


Gezien de tijd dat er geen reactie is geweest op deze vraag, gaan we er vanuit dat de vraag voldoende is beantwoord.

Met vriendelijke groeten

Vraagbaak beantwoorder

*****Disclaimer***** vraagbaak
De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. Hcc Senioren Academie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Betere wifi
Controle Internet
Internetsnelheid
Wifi IP-adressen
Router & (bekabelde) wifi range extender
Artikel details
Artikel ID: 1507
Categorie: Kennisbank
Datum toegevoegd: 30/09/2020 19:13:51
Aantal bekeken: 354
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies