Kennisbank
HCC!vraagbaak > HCC!vraagbaak > Kennisbank

Zoeken:


Live mail doet het soms niet, soms wel

Oplossing


Vraag:
Ik wist niet wat ik met onderstaand bericht moest. Inmiddels zijn maanden verstreken en doet Windows Live Mail het niet meer op de desktop met windows 10, wel op de laptop en hybride tablet met windows 10. Ik wil niet naar de Mail app van windows 10. Kan ik WLM verwijderen van de desktop en opnieuw installeren zonder mijn contacten te verliezen of moet ik die eerst veilig stellen? Of gaat WLM het nooit meer doen, wat ik ook probeer?
 
From: Outlook

Sent: Friday, December 11, 2015 11:20 PM

To: nn
 
Subject: Belangrijke informatie over jouw e-mailservice
 
Belangrijke informatie over uw e-mailservice
Beste gebruiker,
Over enkele weken brengen we een aantal wijzigingen in onze e-mailservices aan die van invloed kunnen zijn op uw e-mailaccount voor @outlook.com, @hotmail, @live of @msn. Door deze wijzigingen kan het zijn dat uw e-mail niet wordt afgeleverd bij het door u gebruikte Windows Live Mail 2012.
Om Windows Live Mail 2012 te kunnen blijven gebruiken om e-mail voor uw account te ontvangen of te verzenden, dient u de nieuwste update te installeren die hier staat.
Als u Windows Live Mail 2012 in Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10 gebruikt, raden we u aan over te stappen op de ingebouwde Mail-app in Windows als u verbonden wilt blijven en de nieuwste functie-updates voor Windows 8, Windows 8.1 en Windows 10 wilt blijven ontvangen.
Windows Live Essentials 2009 en 2011 worden niet meer ondersteund en u dient te upgraden naar Windows 8/8.1 of Windows 10 en de Mail-app of www.outlook.com te gebruiken. Klik hier voor meer informatie over de Mail-app.
We raden alle gebruikers van Windows Live Mail in Windows 7, Windows 8 en Windows 8.1 ook aan om te upgraden naar Windows 10 en de ingebouwde Mail-app te gebruiken om verbonden te blijven en de nieuwste functie-updates te kunnen ontvangen.
We raden u aan deze e-mail voor eventuele referentie te bewaren.
Bedankt voor uw begrip en bedankt dat u het programma blijft gebruiken.
Met vriendelijke groet,
Het Outlook-team


Microsoft respecteert uw privacy. Voor meer informatie kunt u onze Privacyverklaring inzien.

Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond, WA 98052

Antwoord:
Als u windows live mail (WLM) niet meer werkt of niet correct functioneert, dan raad ik u wel aan om windows live mail (WLM) te verwijderen en opnieuw te installeren. Bij het verwijderen van windows live mail (WLM) verliest u uw contacten niet en al uw mails blijven in uw mail account.
En na de installatie van windows live mail (WLM) kunt u een update uitvoeren van windows 10, mits er nog updates beschikbaar zijn.
 
Met vriendelijke groeten
Vraagbaak beantwoorder
 

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen windows live mail 2012
Windows Live Mail stopt per 30 juni. Wat nu?
Hotmail account aanmaken in Windows Live Mail
traag binnenkomen van de emails
Conversie live mail naar MS outlook 2010
Artikel details
Artikel ID: 182
Categorie: Email
Datum toegevoegd: 20/03/2016 10:33:11
Aantal bekeken: 962
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.7/5.0 (7)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies