Kennisbank
HCC!vraagbaak > HCC!vraagbaak > Kennisbank

Zoeken:


SSD

Oplossing

Goedemorgen,Ik heb uit een laptop met een kapot scherm de SSD gehaald. Deze heeft een sata aansluiting. Ik wilde deze SSD als externe schijf gaan gebruiken voor opslag. Werkt dit als ik en kabeltje koop van sata naar usb? Zo ja kan ik dit medium dan met oa windows erop formateren?
Met vriendelijke groet,
Leo Happel

Ja dat Werkt prima.

Met vriendelijke groeten

Vraagbaak beantwoorder

*****Disclaimer***** vraagbaak
De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. HCC Senioren Academie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten.


Gezien de tijd dat er geen reactie is geweest op deze vraag, gaan we er vanuit dat de vraag voldoende is beantwoord.

Met vriendelijke groeten

Jan Damen

Vraagbaak beantwoorder/administrator

*****Disclaimer***** vraagbaak
De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. Hcc Senioren Academie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen HDD uit Amino 540formateren
Ingebouwde netwerkkaart vervangen
uitlezen oude hardeschijf
Redden data van kapotte externe harde schijf lukt niet
Schijf 3 i.p.v 0
Artikel details
Artikel ID: 2470
Categorie: Kennisbank
Datum toegevoegd: 05/12/2021 13:36:30
Aantal bekeken: 59
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies