Kennisbank
HCC!vraagbaak > HCC!vraagbaak > Kennisbank

Zoeken:


E-reader

Oplossing

Ik kocht een aantal e-boeken langs Bol.com en heb die op mijn e-reader KOBO Libra 2 gezet.┬Á
Nu heb ik ook het programma Calibre op mijn PC geïnstalleerd, waarin ik mijn e-boeken in deze bibliotheek kan bij houden.
Het overzetten van boeken van Calibre naar KOBO geeft geen enkel probleem , doch als ik de gekochte boeken van mijn KOBO ,naar de bibliotheek van Calibre wil overzetten , zegt Calibre dat het hier gaat om "virtuele bestanden". Kunnen jullie helpen om de boeken van KOBO over te zetten naar Calibre.

mvg

Staf Camps

In de vele artikelen die Raymond Snijders heeft geschreven op https://rsnijders.info/vakblog/inhoudsopgave/ebooks-en-ereaders/#Calibre
wordt gesproken over een plugin voor Calibre die een bi-directionele synchronisatie tussen KOBO en Calibre mogelijk maakt.

Is dat misschien de oplossing ?

Met vriendelijke groeten

Vraagbaak beantwoorder

*****Disclaimer***** vraagbaak
De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. Hcc Senioren Academie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten


Hartelijk bedankt voor de reaktie.
Daar kan ik mee aan de slag.

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Conversie e boeken van Apple naar Kobo reader
Adobe Digital Ex
Overzetten van e-boeken gaat niet
Artikel details
Artikel ID: 3284
Categorie: Kennisbank
Datum toegevoegd: 05/11/2022 14:25:32
Aantal bekeken: 380
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 5.0/5.0 (1)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies