Kennisbank
HCC!vraagbaak > HCC!vraagbaak > Kennisbank

Zoeken:


vraag

Oplossing

Geachte mevrouw/ mijnheer,

Ik heb mijn printer aan mijn moeder gegeven.... alles is goed aangesloten maar scherm geeft aan dat driver ontbreekt....

Heb een cd van die printer maar kan cd nergens vinden.... weet u wat ik moet doen? Hij geeft wel melding dat ik driver kan downloaden maar dat is niet van betreffende printer... weet u wat ik het beste kan doen zodat moeder kan printen? het is geloof ik hp printer.

Groet, Marco

Het ligt ook een beetje aan hoe oud de printer is. Maar meestal kun je op de website van de fabrikant de juiste drivers vinden.
Belangrijk is dat je weet welk merk en model

Moet lukken

Met vriendelijke groeten

Vraagbaak beantwoorder

*****Disclaimer***** vraagbaak
De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. HCC Senioren Academie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten.


Gezien de tijd dat er geen reactie is geweest op deze vraag, gaan we er vanuit dat de vraag voldoende is beantwoord.

Met vriendelijke groeten

Vraagbaak beantwoorder.

*****Disclaimer***** vraagbaak
De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. Hcc Senioren Academie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen oude printers en windows10
Printen in Netwerk
Installeren printer MF 8080Cw i-sensys
storingen
Printer in thuisnetwerk installeren
Artikel details
Artikel ID: 1697
Categorie: Kennisbank
Datum toegevoegd: 07/01/2021 18:25:12
Aantal bekeken: 354
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies