Kennisbank
HCC!vraagbaak > HCC!vraagbaak > Kennisbank

Zoeken:


Outlook mails worden niet verzonden op PC

Oplossing

goede middag, zonder iets veranderd te hebben worden mijn e-mails ineens niet meer van de PC verstuurd, ik kan nog wel mails ontvangen. Ik kan wel via iPhone en webmail versturen dus het ligt niet aan HCC.
Ik heb de test gedaan bij accountinstellingen,zowel inkomende mails én verzonden mails zijn groen aangevinkt. De verzonden items staan in verzonden mail maar zijn niet verzonden, of in ieder geval niet aangekomen, ook geen foutmelding er is internet en bij test geen foutmeldingen. De mails naar diverse adressen gezonden ook niet aangekomen lukt vai telefoon lukt dat wel. Op pc account pop3, pop.hccnet.nl en smtp.kabelfoon.nl zijn ook nagekeken.
Hoe kan het zijn dat mijn mails ineens niet meer worden verzonden alhoewel dat volgens de zaken die je kunt nagaan wel goed zou moeten zijn.

Verander de SMTP in smtp.hccnet.nl en SSL poort465

Dan moet het werken

Met vriendelijke groeten

Vraagbaak beantwoorder

*****Disclaimer***** vraagbaak
De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. HCC Senioren Academie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten.


Gezien de tijd dat er geen reactie is geweest op deze vraag, gaan we er vanuit dat de vraag voldoende is beantwoord.

Met vriendelijke groeten

Vraagbaak beantwoorder.

*****Disclaimer***** vraagbaak
De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. Hcc Senioren Academie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen verzonden e-mailberichten
Max aantal te verzenden berichten.
Problemen met e-mail
Verzonden mails februari-oktober 2020 kwijt
Uitgaande mail wordt niet verzonden
Artikel details
Artikel ID: 1765
Categorie: Kennisbank
Datum toegevoegd: 18/02/2021 16:16:56
Aantal bekeken: 368
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies