Kennisbank
HCC!vraagbaak > HCC!vraagbaak > Kennisbank

Zoeken:


Toetsenbord laptop werkt niet meer

Oplossing

Laptop viel door struikelen. circa 40 cm lager op matje. Toetsenbord doet het nu niet meer, kan geen letter meer tevoorschijn krijgen. Viel op scherm en toetsenbord; zijn daardoor verkeerde toetsen ingedrukt wat de blokkade veroorzaakt? De muis werkt wel. Met een ander via usb-stickje aangekoppeld toetsenbord doet dit draadloos toetsenbord het wel.
Wat is er aan de hand en wat moet ik herstellen en hoe?
.

De eerste vraag is valt hij nog onder de garantie. Zo ja naar leverancier brengen.
Als de laptop "oud"is dan wordt het een kostbare zaak.

Blijven werken met los toetsenbord.

Met vriendelijke groeten

Vraagbaak beantwoorder

*****Disclaimer***** vraagbaak
De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. HCC Senioren Academie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten.


Gezien de tijd dat er geen reactie is geweest op deze vraag, gaan we er vanuit dat de vraag voldoende is beantwoord.

Met vriendelijke groeten

Jan Damen

Vraagbaak beantwoorder

*****Disclaimer***** vraagbaak
De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Als u dit bericht onbedoeld heeft ontvangen verzoeken wij u het te vernietigen en de afzender te informeren. Het is niet toegestaan om een bericht dat niet voor u bestemd is te vermenigvuldigen dan wel te verspreiden. Aan dit bericht inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. Hcc Senioren Academie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Toetsenbord
Opstarten
Toets 6 en 9 werken niet
Windows herstel
WIFI en Bluetooth werken niet samen
Artikel details
Artikel ID: 2314
Categorie: Kennisbank
Datum toegevoegd: 29/09/2021 08:41:10
Aantal bekeken: 331
Beoordeling (Stemmen): Artikel nog niet beoordeeld (0)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies